DB Exclusive Car Detailing

Car detailing

Een autopoetsbedrijf kan uw auto poetsen, maar gewoon poetsen verhult alleen maar de problemen met de lak. Wij gaan verder waar een ander bedrijf stopt. Met het detailen van uw auto, pakt u de problemen bij de bron aan.

Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Uw auto ziet er daardoor beter uit als wanneer dan ooit. Uw lak krijgt ook nog eens de best mogelijke bescherming. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten op de markt. Zo weet u dat langer van uw kostbare auto kunt genieten.

Wij ademen auto’s. Daarom hebben wij ons dan ook gespecialiseerd in high-end car detailing. Uw auto is bij ons in goede handen. Wij zijn specialisten in exclusieve autoverzorging. Geen auto te oud, klein of onbekend. Wij laten uw auto weer stralen!

Onze car detailing pakketten

Wat onze klanten vinden

  • Top kwaliteit en zeer klant vriendelijk. Onlangs mijn Porsche onder handen laten nemen door DB Exlusive. Het eindresultaat is prachtig. Mijn Porsche ziet er weer zo goed als nieuw uit. De dubbelle glascoating doet wonderen en laat water eraf parelen. Het wassen van de auto kost ook een stuk minder moeite.

    Gerard van Someren

  • Een vriend heeft mij doorverwezen om mijn Maserati weer netjes in de lak te krijgen. Mijn auto ziet er uit alsof deze zo van de dealer komt. Onlangs ook de 20″ velgen door DB Exclusive laten behandelen. Deze blinken weer als nieuw. DB Exclusive, bedankt voor de goede zorg en goede adviezen!

    Jan van Delft

  • Onder het genot van een goede bak kofffie, alle mogelijkheden besproken. Wat een glans. DB Exclusive is altijd bereikbaar voor hulp en suggesties. Daarbovenop schenken ze ook nog eens de lekkerste koffie van Nederland. Een echte raanrader, mijn auto glimt weer als nooit tevoren.

    Peter Bols

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.