DB Exclusive Car Detailing

Aston Martin DB9

Exclusive Detail.

Deze Aston Martin DB9 is voorzien van het volledige ‘Exclusive’ pakket.

De Aston Martin kwam binnen met flink wat lak-defecten. De auto bezat voornamelijk veel diepe krassen en swirls.

Na onze grondige handwas deden we gelijk een ontdekking. Er viel ons gelijk iets op, We zagen dat de kofferklep al was overgespoten in het verleden en dat dit destijds niet goed was gedaan. De blanke lak was slecht uitgespoten en als wij zouden gaan polijsten zouden we alleen maar meer verneveling van deze blanke lak weghalen. Hierdoor zou het erger en beter zichtbaar worden dat er een duidelijk kleurverschil zou zijn. Na overleg met de eigenaar hebben we besloten om de kofferklep professioneel te laten overspuiten bij autoschade-hersteller ‘van Gigch autoschade’

Nadat we de auto terugkregen zijn we gelijk aan de slag gegaan.

We hebben rondom de auto plaatselijk nat geschuurd om de diepe krassen te verwijderen en de gehele auto hierna uitgepoetst in 3 stappen. Na de eerste stap konden we al een hele verandering zien en na 3 stappen hadden we meer dan 95% van de swirls en krassen gecorrigeerd. De eigenaar wilde een grondige lakcorrectie dus we hebben extra de tijd genomen en waar nodig een 4e stap toegevoegd.

De auto is voorzien van Gtechniq’s Crystal Serum Light keramische coating gecombineerd met 2 lagen van Gtechniq ExoV4 keramische coating. Dit is goed voor tenminste meer dan 5 jaar en tenminste 3 jaar bescherming mits de auto zijn periodieke handwassen niet mist en er correct wordt omgegaan met de auto.

Ook hebben we tevens het interieur grondig van A tot Z gereinigd, gedetailed en beschermd. Zo hebben wij het vloertapijt gecoat met Gtechniq’s Smart Fabric I3 en hebben we het leer voorzien van leercoating d.m.v. Gtechniq’s leatherguard, dit was ook wel nodig aangezien bijna alles in de Aston Martin van leer was gemaakt. De klant had een vraag of wij verfresten van zijn bestuurdersstoel konden verwijderen en hier hebben wij hem gelukkig blij mee kunnen maken want alle verfresten zijn schadeloos en vlekkeloos verwijderd van de leren bekleding.

Tot slot hebben we ook nog op aanvraag de motorruimte en wielophanging volledig gedetailed en gereinigd en deze zijn bijna teruggebracht tot fabrieksstaat.

Dit is in grote lijnen wat we hebben gedaan met deze unieke prachtwagen om hem weer te terug te brengen tot auto concours niveau, hetgeen wat deze absoluut sjieke en uiterst prachtige bolide verdient.

Al met al een hele speciale en geslaagde auto voor ons met een heel scala aan detailwerk.

Car detailing

Aston Martin DB9

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.