DB Exclusive Car Detailing

Audi RS6 C7 Detail

Audi RS6 C7 Interior + Exterior Detail.

Weer een hele dikke bak bij ons in de detailstudio. Een Audi RS6 C7 detail. Niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste. Toch is het wel weer een gevalletje apart. 580PK uit een witte RS6 met Keramische remmen. De rest van de auto zit vol zwarte accenten. De grille, voorlip, dakdragers, spiegelkappen, diffuser en zo nog veel meer! Het volledig van leer voorzien interieur is tevens ook zwart. Al met al een prachtige combinatie!

De auto was behoorlijk toegetakeld met waskrassen. Waskrassen of ook wel Swirls genoemd kunnen soms moeilijk te zien zijn op een witte auto. Desalniettemin zijn deze alsnog funest voor de lak. Waarom? Nou omdat deze swirls de lak dof maken en de natuurlijke glans ontnemen. Dus hoewel vele denken dat het voor het oog op een witte lak moeilijk waarneembaar is trekken aan het kortste eind. Ja de krassen zelf zijn moeilijker waar te nemen dan op een zwarte auto maar qua glans geeft het hetzelfde effect. Een witte auto reflecteert alleen meer licht waardoor deze standaard meer glans lijkt te hebben.

De Behandeling

Voor de behandeling hebben we in samenspraak met de klant gekozen voor een behandeling die de waskrassen aanpakt. We hebben de auto 1-staps gepolijst. Hierdoor komt de natuurlijke glans weer terug. Alle zwarte accenten hebben we met de Rupes Long Neck gepolijst. Deze zaten namelijk ook helemaal onder de waskrassen. De auto straalde weer! Hierna is de auto voorzien van een wax die deze glans beschermd en versterkt.

Het interieur had ook een grondige behandeling nodig. De leren bekleding glom. Deze hebben we met veilige lederreinigers i.c.m. stoom grondig gereinigd tot ze weer hun natuurlijke matte afwerking hadden.

Al met al weer een behandeling waar we onze handtekening onder kunnen zetten!

– DB Exclusive.

Check ook onze Instagram voor meer vette content: https://www.instagram.com/dbexclusive_/

Wil je contact met ons opnemen, klik dan hier.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.