DB Exclusive Car Detailing

Audi RSQ3 Detailing en Glascoating

Audi RSQ3 Glascoating + Interior Detail

Een Audi RSQ3, zwarte lak, zwarte interieur en zwarte wielen. Ook wel de kleurstelling black on black genoemd. Vandaag dus de Audi RSQ3 Detailing en Glascoating

Ja het is een prachtige samenstelling. Maar ook net als een canvas voor een schilder. Je ziet er alles op! Zo zat deze auto onder de waskrassen en was het interieur zeer vettig.

Plan van aanpak

De auto hebben we eerst grondig gewassen met veel de-contaminatie stappen. Zo zaten er flink veel insecten resten op de voorkant. Ook zat er al veel vliegroest in de blanke lak getrokken. Na deze stappen tijdens het wassen werd de auto gekleid. Dit zorgt dat alle verontreiniging uit de blanke lak wordt gehaald. Dit is weer belangrijk zodat de coating een goeie kruisverbinding kan maken met de lak. Ook is dit belangrijk om een mooiere finish en beter polijstresultaat te halen.

De auto hebben we 1-stap gepolijst. Deze stap is om de waskrassen aan te vallen. Waskrassen zorgen voor een doffe lak. En zeker voor een zwarte lak is dit funest. Na het polijsten was de zwarte lak weer super strak en uiteraard is de diepe glans hersteld.

Glascoating en interieur

Hierna hebben wij de Gyeon Pure Glascoating aangebracht. Deze glascoating zorgt voor een rijke kleur en diepe glans. Niet alleen dat maar deze coating is ook heel zelfreinigend. Dit is heel handig voor een zwarte auto. Vuil zal van zichzelf al tijdens een regenbui veelal worden meegenomen. De glascoating geeft ook nog extra glans natuurlijk voor dat wow effect.

Het interieur was heel vettig geworden. Dit komt door lichaamsafscheiding, schilfers en dergelijke. Het leer is extra grondig behandeld. En de rest van het interieur ook gedetailed.

Het resultaat

Het resultaat is weer een nieuwe frisse auto met een stralende lak. Deze auto zal nog vele jaren plezier hebben van zijn behandeling. De klant was weer zeer tevreden en het overtrof zelfs zijn verwachting. Hier werken we natuurlijk voor! Het verhaal van de Audi RSQ3 Detailing en Glascoating!

– DB Exclusive.

Check ook onze Instagram voor meer vette content: https://www.instagram.com/dbexclusive_/

Wil je contact met ons opnemen, klik dan hier.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.