DB Exclusive Car Detailing

BMW M4

BMW M4

Deze BMW M4 Ziet er nu zeer prachtig uit. Maar de auto kwam behoorlijk met een aangetaste lak bij ons binnen. De auto was namelijk gewrapt, in een niet al te sjieke wrap. enfin, nadat het niet zo sjieke omhulsel verwijderd was kwam er een behoorlijk aangetaste lak naar voren, veel oppervlakkige krassen en veelal swirls. Zodoende kwam de klant bij ons met de vraag of wij dit konden oplossen.

De Behandeling

Niet elke auto komt bij ons voor een heel glascoating pakket of het in de PPF laten zetten van de auto. Deze BMW M4 kwam bij ons door onvoorziene omstandigheden. De klant die deze auto kocht had er natuurlijk nooit erg in dat lak zo aangetast kon worden na het laten wrappen. Ja door wrappen kan de lak dof uitslaan en kunnen er ook veel krassen ontstaan bij het proces van aanbrengen en het er af halen.

Omdat er naast de swirls ook flink lange banen liepen met diepere krassen hebben wij gekozen in samenspraak met de klant voor een 2-staps polijst behandeling. Door in meerdere stappen een correctiefase toe te passen konden wij een zeer mooi resultaat halen. De krassen zijn weer verdwenen en de glans is zeker optimaal hersteld!

Het interieur is hierbij ook nog gedetailed. Het leer glom. Glossy carbon zat onder de finger prints. En de auto kon zeker ook een grondige detail vanbinnen gebruiken. Het leer is extra grondig behandeld en de rest is behandeld met een stofzuiger, APC en een stoombehandeling.

Het Resultaat

Wij krijgen het niet over ons hart om een auto de deur uit sturen zonder bescherming. Wij hebben dus nog een quick detailer/spray wax aangebracht. Voor bescherming en nog extra glans!

En wat een plaatje is het geworden, een prachtige auto die er eigenlijk altijd zo bij hoort te staan. Met de glans en gladde lak is het een waar genot voor het oog. Het interieur oogt weer fris, De grijsblauwe kleur van de BMW M4 springt er weer zo mooi uit onder daglicht. De klant was extreem blij met het verschil van dag en nacht van de lak. En daar doen we het voor. De passie voor auto’s brengt de kwaliteit toch naar voren.

Al met al een geslaagde detail voor de BMW M4.

 

– DB Exclusive.

Check ook onze Instagram voor meer vette content: https://www.instagram.com/dbexclusive_/

Wil je contact met ons opnemen, klik dan hier.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.