DB Exclusive Car Detailing

Mercedes-Benz A35 AMG

Mercedes-Benz A35 AMG Exterior + Interior Detail.

Deze prachtige Mercedes-Benz A35 AMG staat er weer prachtig bij na deze mooie behandeling. De matte wrap is gevoed en beschermt door middel van een ‘QED’ ook wel Quick Detailer. Ook heeft het interieur een detail gehad. Nu staat de auto er weer prachtig bij!

Deze Mercedes-Benz AMG A35 heeft veel hoogglans zwarte accenten. Deze hebben we handmatig en met de Rupes long neck polisher gepolijst, dit om de zwarte accenten van de auto er nog mooier uit te laten springen.

Vaak denken mensen valt een matte auto ook te detailen?

Jazeker er valt genoeg te doen. Hoewel je een matte auto niet kunt polijsten, kan je zeker de auto wel nog mooier eruit laten zien en ook zeker beschermen. zo zijn er ook voor matte auto’s glascoatings, keramische coatings en nano-coatings. Deze zullen de kleur nog intenser laten lijken en zeker de auto ook beschermen. Niet alleen kan je een matte auto voorzien van een coating, wax of paint sealant maar ook kan je een matte auto PPF’en.

Deze Mercedes-Benz A35 AMG is echter gereinigd en gevoed. Dit hebben we gedaan met speciale middelen voor matte wraps/lakken. De auto is in zijn geheel grondig gewassen. Van de buitenkant heeft deze Mercedes daarna een grondige detail gehad. Zo zijn de velgen van de auto gehaald en hebben wij deze grondig met de hand gewassen. Ook zijn direct de wielkasten grondig gereinigd. Hierna hebben we de kunststof wielkasten gelijk weer gevoed. En ook zijn deze direct beschermt tegen toekomstige weersinvloeden.

De matte wrap zat onder de watervlekken die onderhand waren ingebrand van de wasstraat, deze hebben we allemaal met veilige middelen handmatig verwijderd uit de wrap en de auto is hierna gevoed met een quick detailer speciaal gemaakt voor de matte wrap.

Hierna heeft het interieur een grondige detail gehad. De half alcantara half lederen bekleding had wat vlekken dus deze hebben we met een stoombehandeling en een veilige dosis APC weten te verwijderen.

Weer een behandeling waar we onze handtekening onder kunnen zetten.

– DB Exclusive.

Check ook onze instagram voor meer vette content: https://www.instagram.com/dbexclusive_/

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.