DB Exclusive Car Detailing

Mercedes-Benz G63 AMG Emerald Green Metallic

Mercedes-Benz G63 AMG Swirl Correction + Interior Detail.

Bij deze Mercedes-Benz G-klasse 63 AMG hebben we gekozen om de swirls te behandelen. De auto zat nagenoeg vol met waskrassen. We hebben de auto een grondige handwas gegeven. Deze had de auto ook heel erg nodig omdat er overal zand zat. Dit zal ook één van de redenen zijn geweest van de vele swirls. De auto heeft vlakbij een zanderig gebied gestaan. Zodra dit door de wind wordt meegenomen en op je auto komt is dat een slechte zaak. Ga je hierna namelijk door de wasstraat is dit funest voor je lak. Daarom hebben we de auto 1-staps correctie gepolijst. Precies wat de klant zocht! Een G-klasse is net een huis op wielen dus hier ging ook veel werk in. Maar de kleur Emerald Green Metallic spat er nu wel vanaf!

Het Interieur

Het interieur van deze auto is nagenoeg prachtig. De mooie witte stoelen, de ambiance verlichting en de afwerking is subliem.

De witte stoelen met massagefunctie glommen echter in plaats van dat ze mat zijn. Echt leder is van nature mat. Vanwege zweet (lichaamsafscheiding), vetten, uv-straling etc. verkleurt leder en gaat het glimmen etc. Dit is een beste jonge auto. Maar ook deze witte stoelen hadden een grondige reiniging nodig. Een combinatie van een stoombehandeling en lederreinigers hebben deze bekleding de propere reiniging gegeven. Hierna hebben we het leder gevoed met leder wax.

Ook de rest van het interieur is hierna gedetailed zodat hij er weer prachtig bij staat!

Weer een behandeling waar we onze handtekening onder kunnen zetten.

– DB Exclusive

Check ook onze Instagram voor meer vette content: https://www.instagram.com/dbexclusive_/

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.