DB Exclusive Car Detailing

Gyeon Quartz Coating

Gyeon Quartz Q² Duraflex behoort tot de beste coatings en is toonaangevend op het gebied van keramische bescherming. Dit is het soort coating dat uw autolak echt doet verbeteren. De coating is de meest geavanceerde op de markt en dit wordt ondersteund door de 5 jaar garantie die Gyeon u hierop geeft, mits aangebracht door een geaccrediteerde detailer zoals DB Exclusive.

Waarom is Gyeon Quartz Q² Duraflex nou zo goed?​

Het antwoord hierop ligt in de formule van de coating. Het is een twee-staps formule die er voor zorgt dat er zich een dikke hybride laag van bescherming over de lak van uw auto vormt, Deze laag bestaat uit organische-siliconen die de gewicht van de moleculen verhoogt terwijl het droogt. Dit creëert een vormloze organische-siliconen nano-composiet. Dit zijn allemaal moeilijke en dure woorden maar dit betekent dus dat de binding met uw lak vele malen sterker is dan de andere keramische coatings. Dit komt omdat deze werken met organische polymeren die een veel zwakkere kruisverbinding maken met autolakken. Dit betekent dat er slechts een tijdelijke coating ontstaat die vanzelf afbreekt door de chemicaliën in wasshampoo’s en natuurlijke oplosmiddelen. Gyeon Quartz Q² Duraflex legt gestructureerd een compactere laag van inorganische en organische componenten die juist een zeer sterke kruisverbinding maken met autolakken. Dit creëert een semi-permanente keramische beschermingslaag die zeer bestand is tegen de chemicaliën in wasshampoo’s en natuurlijke oplosmiddelen. Dit vormt zelfs zo een harde laag dat het aantoonbare bescherming bied tegen waskrassen (swirls) van behandelde autolakken, elke keer dat je het aanbrengt verhoogt het de hardheid van uw ‘lak’ zelfs met 4 klasses op de schaal van Mohs.

Gyeon Quartz Coating​ tarieven

Gyeon Quartz Q² Duraflex beschermt u niet alleen tegen chemische invloeden en waskrassen maar ook tegen andere invloeden zoals: vogelpoep, insecten, zout en zelfs beschadigende uv-straling. Buiten bescherming van al deze invloeden zorgt de coating er ook voor dat uw autolak hydrofobisch (water-afstotend) en olie-afstotend wordt. Dit maakt uw autolak onderhoudsvriendelijker en ook meer zelfreinigend, en het beste is dat deze bescherming zich minimaal 5 jaar aanhoudt voor uw autolak. Buiten alle bescherming zorgt de coating boven alles er ook nog voor dat uw auto zult stralen als nooit te voren. Als u de beste bescherming voor uw auto zoekt, dan is dit de upgrade voor u.

Omdat er veel verschillende types coating te gebruiken zijn, is de prijs eigenlijk altijd op aanvraag. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan.

Gyeon Quartz Coating

Gyeon Quartz Coating​

Prijs op aanvraag

Wat onze klanten vinden

  • Top kwaliteit en zeer klant vriendelijk. Onlangs mijn Porsche onder handen laten nemen door DB Exlusive. Het eindresultaat is prachtig. Mijn Porsche ziet er weer zo goed als nieuw uit. De dubbelle glascoating doet wonderen en laat water eraf parelen. Het wassen van de auto kost ook een stuk minder moeite.

    Gerard van Someren

  • Een vriend heeft mij doorverwezen om mijn Maserati weer netjes in de lak te krijgen. Mijn auto ziet er uit alsof deze zo van de dealer komt. Onlangs ook de 20″ velgen door DB Exclusive laten behandelen. Deze blinken weer als nieuw. DB Exclusive, bedankt voor de goede zorg en goede adviezen!

    Jan van Delft

  • Onder het genot van een goede bak kofffie, alle mogelijkheden besproken. Wat een glans. DB Exclusive is altijd bereikbaar voor hulp en suggesties. Daarbovenop schenken ze ook nog eens de lekkerste koffie van Nederland. Een echte raanrader, mijn auto glimt weer als nooit tevoren.

    Peter Bols

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.