DB Exclusive Car Detailing

Nieuwe auto car detailing

Als u op het punt staat een nieuwe auto in ontvangst te nemen, of het nu een splinternieuwe is of gewoon nieuw voor u, bescherm dan de lak, wielen, ramen, kunststoffen en interieurstof of lederen oppervlakken vanaf de eerste dag.

Een volledig beschermde auto blijft er langer schoner uitzien en is in de toekomst veel gemakkelijker schoon te houden. De beschermde oppervlakken blijven langer in goede staat en met behulp van een goede bescherming wordt het risico op schade aan de lak van uw auto, door UV-straling, vogelpoep en zelfs de fijne krasjes die kunnen optreden, door onjuiste wasmethoden tot een minimum beperkt.

Nieuwe auto car detailing tarieven

Met een nieuwe auto detail duurt het meestal 2-3 dagen om te voltooien, waarbij wij er voor zorgen dat de auto onberispelijk schoon en vrij van verontreinigingen is, voordat we een eenstaps machinaal polijsten uitvoer om het glansniveau te maximaliseren. We kunnen er ook voor zorgen dat de nieuwe lak beschermd word met de door u gekozen keramische coatings.

Als u een nieuwe auto heeft gekocht dan raden wij u ten zeerste aan om de dealer beleefd te vragen het niet te wassen of zelfs maar de moeite te nemen om de beschermende films te verwijderen.Ik weet dat het verleidelijk is om de dealer het een snelle wasbeurt te laten geven, maar doe dit niet die kunnen alleen maar meer defecten in de lak brengen door een verkeerde was methode.

Het was proces

 • Wielen volledig decontamineren (incl. de remklauwen) om ijzer- en teerafzetting te verwijderen.
 • Bandwangen- en uitlaatuiteinden schoongemaakt.
 • Carrosserie grondig gewassen met sneeuwschuim, de twee emmer methode, prepshampoo en een gloednieuwe washandschoen.

Carrosserieontsmetting

 • Decontaminatieproces in twee fasen om ijzer- / ijzerhoudende verontreinigingen en teerafzettingen te verwijderen.
 • Sneeuwschuim wassen om ervoor te zorgen dat chemische restanten van decontaminatie volledig worden verwijderd.
 • Lakwerk, ramen en koplampen kleien (indien nodig) om alle laatste vervuiling van het oppervlak te verwijderen.
 • Voertuig gedroogd met ultrazachte microvezel droogdoeken en lucht.
 • Gaten en spleten drooggeblazen om het ingesloten water te verwijderen en elke kans op druipen te elimineren.

Machinaal polijsten

 • Eentraps machinaal polijsten om het glansniveau te maximaliseren en om eventuele kleine lakonvolkomenheden te verwijderen.
 • Lakwerk met Gyeon Prep (isopropylalcohol) om de polijstoliën en resten te verwijderen, om het ideale oppervlak voor een keramische coating te vormen.
 • Gyeon keramische bescherming
 • Afhankelijk van uw keuze brengen wij een coating van Gyeon aan, deze zijn er verschillende coatings gradatie en prijzen voor meer informatie aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte offerte.

Nieuwe auto car detailing pakket
(inclusief glascoating van Gyeon)

vanaf
€ 750.00

excl. BTW

Wat onze klanten vinden

 • Top kwaliteit en zeer klant vriendelijk. Onlangs mijn Porsche onder handen laten nemen door DB Exlusive. Het eindresultaat is prachtig. Mijn Porsche ziet er weer zo goed als nieuw uit. De dubbelle glascoating doet wonderen en laat water eraf parelen. Het wassen van de auto kost ook een stuk minder moeite.

  Gerard van Someren

 • Een vriend heeft mij doorverwezen om mijn Maserati weer netjes in de lak te krijgen. Mijn auto ziet er uit alsof deze zo van de dealer komt. Onlangs ook de 20″ velgen door DB Exclusive laten behandelen. Deze blinken weer als nieuw. DB Exclusive, bedankt voor de goede zorg en goede adviezen!

  Jan van Delft

 • Onder het genot van een goede bak kofffie, alle mogelijkheden besproken. Wat een glans. DB Exclusive is altijd bereikbaar voor hulp en suggesties. Daarbovenop schenken ze ook nog eens de lekkerste koffie van Nederland. Een echte raanrader, mijn auto glimt weer als nooit tevoren.

  Peter Bols

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.