DB Exclusive Car Detailing

Over ons

Over ons

DB Exclusive is een jong en fris familiebedrijf met een passie voor auto’s. Auto’s hebben altijd een grote rol gespeeld in ons leven. Voor ons was het hebben en onderhouden van een project altijd leuk. Van volledige restauraties tot aan het tunen, we hebben het allemaal meegemaakt.

1 ding stond hierin altijd centraal bij ons. De auto mooi, schoon en in top conditie behouden. hierdoor hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en dingen geleerd. van bijna elke avond in de wasbox tot aan het poetsen van auto’s van familie en vrienden.

Telkens gingen we weer een stap verder totdat we ons vanzelf steeds meer in het detailing begonnen te verdiepen. We begonnen de lak te kleien en ons interieur professioneel te stoomreinigen, zelfs lakherstel kwam aan bod.

We hebben in de loop der tijd veel kennis op het gebied van auto’s vergaard met name op het gebied van detailing. In 2019 namen we een besluit, een besluit om onze passie te achtervolgen. We hebben onze kennis, ervaring en opleidingen samengebundeld en zijn ons eigen bedrijf in 2019 begonnen met succes! DB Exclusive.

Wij zijn in het bezit van een professionele carstudio waar we gebruik maken van alleen de beste producten zoals 3M, Gtechniq en Bilt Hamber.

Onze specialisten staan voor u klaar, kom gerust langs in onze carstudio om te genieten van een lekker bakkie koffie of thee!

Dario de Bont
High-end detailing- & glascoatingspecialist

D. de Bont

Car detailing
mercedes4

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.