DB Exclusive Car Detailing

"Bij elke service die wij aanbieden, leveren wij de allerhoogste kwaliteit en daar zijn wij trots op!"

- D. de Bont

DB Exclusive

DB Exclusive is een jong en fris familiebedrijf met een passie voor auto’s. Auto’s hebben altijd een grote rol gespeeld in ons leven. Voor ons was het hebben en onderhouden van een project altijd leuk. Van volledige restauraties tot aan het tunen, we hebben het allemaal meegemaakt.

Eén ding stond hierin altijd centraal bij ons. De auto mooi, schoon en in top conditie behouden. hierdoor hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en dingen geleerd. van bijna elke avond in de wasbox tot aan het poetsen van auto’s van familie en vrienden.

Telkens gingen we weer een stap verder totdat we ons vanzelf steeds meer in het detailing begonnen te verdiepen. We begonnen de lak te kleien en ons interieur professioneel te stoomreinigen, zelfs lakherstel kwam aan bod.

We hebben in de loop der tijd veel kennis op het gebied van auto’s vergaard met name op het gebied van detailing. Na lang nadenken en veel werk op locatie te hebben uitgevoerd namen we een besluit om de volgende stap te zetten en onze passie verder te achtervolgen. We hebben onze kennis, ervaring en opleidingen samengebundeld en zijn ons eigen bedrijf begonnen… met succes! DB Exclusive.

DB Exclusive Dario bezig met Car Detailing

Waarom u voor ons kiest

Expertise

DB Exclusive heeft meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken, processen en producten om onze reeds bekwame kennis verder te verbeteren.

Eerlijk & Betrouwbaar

We zijn open en eerlijk over wat we doen. Wij stellen u liever tevreden, dan dat wij een kleine winst pakken. Ons voortdurende succes hangt af van uw totale tevredenheid en dat ziet u terug in uw auto.

Gecertificeerd

Als bedrijf mogen wij ‘s werelds toonaangevendste merken op het gebied van autoverzorging gebruiken, waaronder; , Gtechniq, Gyeon Quartz, Bilt Hamber, Wolfgang & P&S.

Veilige Faciliteiten

Onze faciliteit is volledig voorzien van een geadvanceerd alarmsysteem en heeft cameratoezicht om de ultieme veiligheid voor uw voertuig te garanderen. 

Volledig Verzekerd

Wij zijn volledig verzekerd voor schade, aansprakelijkheid en vrijwaring. Zo weet u zeker dat u auto in goede handen is. Beter voorkomen dan genezen zeggen wij altijd.

Professioneel & Discreet

We werken op een professionele manier volgens de hoogste standaarden met behoud van een strikt vertrouwelijke, persoonlijke en vriendelijke service. Bij DX Exclusive is uw auto in veilige handen.

Onze faciliteiten

Onze studio in Berkel en Rodenrijs op de Noordeindseweg 308-E is gunstig gelegen op korte afstand van de snelweg. Zo kunt u van overal in het land makkelijk onze studio bereiken.

Alle diensten worden uitgevoerd in een omgeving waar de temperatuur en vochtigheid goed geregelt is. De studio van DB Exclusive is natuurlijk ook volledig stofvrij. Wij hebben liften geïnstalleerd, waarmee we elk voertuig op werkhoogte kunnen brengen, zodat we comfortabel vanuit elke hoek kunnen werken. Dit natuurlijk zodat er geen gebieden over het hoofd worden gezien. We hebben ook geïnvesteerd in infraroodlampen waarmee we keramische coatings volledig kunnen uitharden. Naast het bovenstaande hebben we een breed scala aan verlichting voor de meest nauwkeurige lakinspecties.

Het belangrijkste is dat we volledig verzekerd zijn en dat we beveiligings- en CCTV-systemen hebben voor de ultieme gemoedsrust. Zo weet u dat u auto altijd veilig is wanneer deze bij ons in de werkplaats staat.

Guerlain de Bont
Administratie- & productspecialist

Marcel de Bont
High-end detailing- & restauratiewerkzaamheden-specialist

Dario de Bont
High-end detailing- & glascoatingspecialist

Wat onze klanten vinden

  • Top kwaliteit en zeer klant vriendelijk. Onlangs mijn Porsche onder handen laten nemen door DB Exlusive. Het eindresultaat is prachtig. Mijn Porsche ziet er weer zo goed als nieuw uit. De dubbelle glascoating doet wonderen en laat water eraf parelen. Het wassen van de auto kost ook een stuk minder moeite.

    Gerard van Someren

  • Een vriend heeft mij doorverwezen om mijn Maserati weer netjes in de lak te krijgen. Mijn auto ziet er uit alsof deze zo van de dealer komt. Onlangs ook de 20″ velgen door DB Exclusive laten behandelen. Deze blinken weer als nieuw. DB Exclusive, bedankt voor de goede zorg en goede adviezen!

    Jan van Delft

  • Onder het genot van een goede bak kofffie, alle mogelijkheden besproken. Wat een glans. DB Exclusive is altijd bereikbaar voor hulp en suggesties. Daarbovenop schenken ze ook nog eens de lekkerste koffie van Nederland. Een echte raanrader, mijn auto glimt weer als nooit tevoren.

    Peter Bols