DB Exclusive Car Detailing

Paint Protection Film

Paint Protection Film (PPF), is de enige echte oplossing om uw lakwerk te beschermen tegen schade veroorzaakt door oa steenslag Als opgeleide installateurs voor Gyeon, gebruiken we de hoogwaardige zelfherstellende lakbeschermingsfilm . Het voordeel voor u is dat swirls, krassen, vogelpoep, boomhars, insecten, zouten, zuren en olieen op de folie zich allemaal in korte tijd zullen corrigeren. Het is een opmerkelijke vooruitgang in technologie, de patroonsjablonen ontwerpen die we gebruiken zijn voorgesneden voor installatie. Dit betekent dat er niet één keer op de auto film hoeft te worden gesneden. Idealiter brengen we de film aan over een gloednieuw, ongemarkeerd lakwerk echter op oudere auto’s is dit zeker ook mogelijk dit is wel afhankelijk van de steenslag of andere schade die aanwezig kunnen zijn. 

Gyeon Paint Protection Film - installatie en opties

De film houdt de auto onberispelijk. De PPF past zeer dicht bij paneelranden. De film is waar mogelijk rond de randen geinstalleerd, voor maximale bescherming. De verschillende gekleurde gebieden van de illustraties vertegenwoordigen het relevante gebied bedekt met Gyeon PPF Protect+ lakbeschermingsfilm. Prijzen zijn exclusief detailwerk, lakcorrectie of PPF-specifieke keramische coatings die achteraf kunnen worden aangebracht.

Gyeon Paint Protection Film is er in twee varianten, namelijk Enhance en Protect+:


Overeenkomsten tussen beide:

 • 200 micron dikke folie
 • Optimale bescherming tegen impact van steenslag en krassen
 • Zelfhelende functie, al bij zeer lage temperaturen
 • Ultieme transparantie van de folie
 • Weinig tot geen structuurverschil t.o.v. uw originele lakoppervlak
 • Voorzien van top coating, waardoor duurzaam extreem hydrophobic, self-cleaning en glad

Unieke eigenschappen tussen beide:

 • Enhance, extreem diepe glans en geeft extra kleur intensiteit aan het lakoppervlak
 • Protect+, extreem goed bestand tegen chemische vervuiling van buitenaf met geen enkele kans op waterspots of vuil afzetting op de folie

Prijzen

Front protection Standard kit: vanaf €800,-*
Full  front protection Basic kit: vanaf €1600,-*
Full Car Protection Ultimate kit: vanaf €4000,-*

*prijzen varieren per type auto en zijn afhankelijk van de vormen/bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie
*genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Standard kit

Bestaande uit: Voorbumper, halve motorkap, voorste deel zijschermen, zijspiegels
Werktijd: 3 werkdagen

PPF Bikini Paint protection film Gyeon

Basic kit

Bestaande uit: Voorbumper, motorkap, zijschermen, zijspiegels
Werktijd: 4 werkdagen

Full Front Paint Protection Film GYeon

Ultimate kit

Bestaande uit: Voorbumper, motorkap, zijschermen, zijspiegels, alle stijlen, dak, alle deuren, zij-skirts, achterschermen, kofferklep, achterbumper
Werktijd: 6 werkdagen

PPF Complete Paint Protection Film GYeon

"Als bedrijf hebben wij professionele accreditatie en certificering verkregen van enkele van 's werelds toonaangevendste merken op het gebied van autoverzorging"

Wat onze klanten vinden

 • Top kwaliteit en zeer klant vriendelijk. Onlangs mijn Porsche onder handen laten nemen door DB Exlusive. Het eindresultaat is prachtig. Mijn Porsche ziet er weer zo goed als nieuw uit. De dubbelle glascoating doet wonderen en laat water eraf parelen. Het wassen van de auto kost ook een stuk minder moeite.

  Gerard van Someren

 • Een vriend heeft mij doorverwezen om mijn Maserati weer netjes in de lak te krijgen. Mijn auto ziet er uit alsof deze zo van de dealer komt. Onlangs ook de 20″ velgen door DB Exclusive laten behandelen. Deze blinken weer als nieuw. DB Exclusive, bedankt voor de goede zorg en goede adviezen!

  Jan van Delft

 • Onder het genot van een goede bak kofffie, alle mogelijkheden besproken. Wat een glans. DB Exclusive is altijd bereikbaar voor hulp en suggesties. Daarbovenop schenken ze ook nog eens de lekkerste koffie van Nederland. Een echte raanrader, mijn auto glimt weer als nooit tevoren.

  Peter Bols

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Laat uw auto weer tot leven komen door onze specialisten met jarenlange ervaring.